Superiorrum

Search and book

Hotel Villa Källhagen är naturinspirerat hotell med utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen på Djurgården i Stockholm. Villa Källhagen är beläget tio minuter från Stockholms pulserande centrum med shopping och mat.

Våra tre superiorrum kommer med ljus design och harmoniska färgval som följer årstiderna. Två av rummen ligger i markplan och har egen uteplats och det tredje rummet finns på övervåningen med egen balkong. Alla rummet har utsikt över Djurgårdskanalen, 180 cm King Size sängar och badrum med badkar eller dusch och takfönster samt kvalitets hudvårdsprodukter.

De två superiorrummen på markplan är 22 m2 stora. Med egen uteterass och läget längst ned mot vattnet är dessa två våra mest populära och badrummen har badkar. Många par väljer att tillbringa bröllopsnatten här.
Det tredje rummet är med sina 28 m2 större än de andra två, med tillhörande fåtöljer och skrivbord samt badrum med dusch. Detta rum rekommenderar vi till dig som vill ha lite extra plats, men inte vill ta steget upp till en svit.